Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

UCV-MG vorbeste ca la el in casa

Go down 
+2
Webster
Hely
6 posters
AuthorMessage
Hely

UCV-MG vorbeste ca la el in casa Empty
PostSubject: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 4:55 am

Prima data am zis sa nu il postez ca asa e caracterul lui infect dar insista si pana nu se va face ceva in privinta asta asa va vb mereu:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/152/screen011613490000.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/805/screen011614170001.jpg/

C'ya
Back to top Go down
Webster
Administrator
Administrator
Webster

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 7:36 am

Hely wrote:
Prima data am zis sa nu il postez ca asa e caracterul lui infect dar insista si pana nu se va face ceva in privinta asta asa va vb mereu:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/152/screen011613490000.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/805/screen011614170001.jpg/

C'ya

Primul avertisment, al doilea se santionaza cu ban ai grija.
Back to top Go down
onicas
Moderator
Moderator

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 10:52 am

ban post 2 zile ..
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:11 am

cu ce lam jignit mah? lam injurat sau ce ca iam spus ca ma pis pe el asta e injuratura???? doamne ce oameni !! in primu rand el a inceput sa ma jigneasca in al doilea rand invatati sa adminati !!! si in al treilea rand nu va mai bateti joc de playery !!!
Back to top Go down
Alex Dima

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:18 am

Astea's injuraturi ? Acuma sa fim seriosi .. Mai laso-n ... ;|. Cum sa ia ban pentru asa ceva ?
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:22 am

am luat banu asta degeaba ..nemeritat !!! acum se vede cat de serios este owneru si prieteni lui adminiii
!!! rusineeee !! eu de azi numai joc ..playery au vazut cate fete aveti ..spor si bft cu srv !! dar degeaba ca nu va deveni niciodata mare !!! am incheiat !!!! ciao
Back to top Go down
HoligaN

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:31 am

Sa ma pis pe tine si pe tot neamu tau Smile) asa se vorbeste la tine in casa sau de ce ti se pare ca nu este injuratura?
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:41 am

aia nu e injuratura dar daca tu sau prieteni tai admini ..dati ban aiurea asa ..o sa aveti plaeyery cu gramada ..tu ai inceput sa ne iei la misto si eu tiam raspuns ..dar tu ca "hot" ai postat ..doar ce tia placut tie !!!!! bv felicitari o sa fi primu de pe srv ..no sa te mai deranjeze nimeni "copile" maturizeazate mai iesi in lume lasa muu-ul .. cautati o fata mai da si tu la bucii ca o sa ramai virgin !!! amice
Back to top Go down
HoligaN

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:44 am

Ca sa vezi cat de terminat esti Smile) in primu rand nu eu te`am postat..in al doilea rand dak esti prost si vorbesti ca un taran e trb ta ti`ai meritat banu si in al treilea rand stai tu linistit ca nu am nevoie de sfaturi de la unu care mai are putin si isi taie venele ca a luat ban pe un joc lol!
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:49 am

terminat esti tu si neamu tau de tarani obositi in primu rand nu team bagat seama in al doilea rand esti un "virgin obosit " invata sa vb doar cand esti intrebat !!!! ciao
Back to top Go down
HoligaN

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:50 am

taran obosit? mama ta spune altceva :>
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:54 am

huuligan esti fericit mah??? poate sa imi dea si 10 zile tot nu ma intereseaza !! ma deranjeaza gestu pentru care am luat ban !! dar tu ce sa sti ca stai 24/24 pe muu si mai zici de mine ca ma oftic ....acuma tu hely si care mai sunteti ..o sa fiti "cei mai puternici" succes ...la mu normal ca la femei sunteti 0 !!!
Back to top Go down
HoligaN

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:56 am

Smile) eu sunt oricum...tu nu aveai sanse sa faci nimic...chiar nu am auzit de tine pe server pana acum^^ si nu mai vorbii de femei te rog eu ca nu cred ca ai atins o femeie pana aqm ^^
Back to top Go down
ucv

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 11:59 am

sti ceva hai sa incheiem ca nare rost tu ramai aici pe server "vedeto" Smile)) esti vai soarta ta !! si in legatura cu femeile am avut cateva nu ca tine ..un asa mare gigolo ...!!! vai morti vostri Smile)) sdrente de oameni ..cum poti sa mai vb mah taran obosit !!!!
Back to top Go down
Webster
Administrator
Administrator
Webster

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa EmptyWed Jan 16, 2013 6:17 pm

Conversatiile de genu asta le purtati pe chat sau messenger nu aici.

Topic Locked.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: UCV-MG vorbeste ca la el in casa   UCV-MG vorbeste ca la el in casa Empty

Back to top Go down

UCV-MG vorbeste ca la el in casa
Back to top 
Page 1 of 1